fannyityskland.blogg.se

Det kom inga tårar

Kategori: Tyskland13/14

Igår var det ännu ett Abi-Party, och det var så roligt! Vi började kvällen hos Ann-Sophie, vi var cirka 10 stycken. Det är nästan alltid samma personer som är hos Ann-Sophie, och jag känner mig verkligen trygg med dom. Vi skrattar väldigt mycket och jag kan verkligen vara mig själv! 
 
Några av personerna som var hos Ann-Sophie
 
Sen åkte vi till klubben, det var ganska lite folk där i början men vi gick och dansade direkt! Det är nästan roligare när det inte är så mycket folk och dansar, för då kan man verkligen släppa loss och hoppa runt. Men de hade byggt om lite på klubben så det var en liten scen kan man kalla det, och därifrån skulle såklart jag ramla ner och vricka foten, igen! Så spenderade halva kvällen med att sitta ner och ha is på foten. Men det var ändå en väldigt bra kväll! Satt och pratade med roliga personerna, som sagt, känner egentligen inte killarna från Ann-Sophies kompiskrets så bra, men de alla är så underbara personer som är så lätta att vara med! 
 
Avslutar med en toa-bild på mig, Vera och Vicky! 
 

170314

Kategori: Tyskland13/14

Nu har jag gått nästan en vecka med mitt nya hår, och jag älskar det verkligen! Tycker att håret blir mycket roligare och ser bättre ut med en ombre. Har köpt nya produkter för att hålla håret fräscht och så att färgen håller lite längre. 
 
I helgen gjorde jag inte så mycket. På lördagen så hjälpte jag till halva dan i trädgården. Det varganska ansträngt men också väldigt skönt, det var så frisk luft ute! Blev väldigt trött när jag väl kom in igen så tog det bara lugnt resten av dagen. Idag var en väldigt bra dag. Jag hade nästa hela dagen ledig, bara den sista 1.5 timmen hade jag lektion. Jag och Phil åkte till gymmet, sen satte jag på mig en ny jacka jag köpte i måndags, kände mig väldigt nöjd med mitt nya hår och drog iväg till skolan! Mår så himla bra när jag har tränat och sen har på mig snygga kläder, det känns som att dagen inte kan bli dålig efter det! 
 
Med brist på bilder så lägger jag ut en gammal bild phil tog på mig. Längtar tills tandställningen försvinner!
 
 
Jag ser väldigt trött ut på den här bilden, men Phil är så duktig på att fota så gillar ändå bilden! 
 

Blondie brownie

Kategori: Tyskland13/14

Idag hade jag bokat in tid hos frissan. Jag har tänkt hela helgen på vad jag skulle göra, för jag va så trött på att alltid färga röd/brunt. Sen hade jag nästan bestämt mig för att gå mot min normala hårfärg (ljusbrunt). Men så satt jag på bussen från skolan och tänkte "varför inte ombre?" så nu har jag det! Tycker det blev jättebra, kunde ha varit lite större konstrast på det blonda och bruna, men är ändå nöjd! Det enda problemet är att topparna vart sjukt slitna eftersom jag va tvungen att bleka håret.. Men ska köpa en superhårinpacking så ska jag försöka fixa till mina slitna toppar! Känns tungt att säga att jag faktiskt har slitna tippar samma dag som jag va hos frissan, men ville verkligen testa något nytt! 
 
 

Får

Kategori: Tyskland13/14

När jag kom hem från engelskan i onsdags så kände jag att jag började bli sjuk, och på kvällen mådde jag verkligen jättedåligt. Så jag har varit hemma igår och idag, men idag mår jag faktiskt mycket bättre! Phil ville cykla iväg och fota får så då följde jag med honom. Det var super skönt väder (15 grader!) och det var härligt att få lite frisk luft när man är sjuk. Phil tog några riktigt coola bilder faktiskt! 
 
Matade fåren med gräs, dom var supergulliga och smaskade på ordentligt!
Close-up!
Hahah asså hur gullig?
 

Engelska

Kategori: Tyskland13/14

Godmorgon alla morgonpigga! Idag satte jag väckarklockan lite extra tidigt så jag skulle orka upp. Ligger i sängen och njuter ett par extra minuter innan jag ska gå ner för att göra den, nuförtiden dagliga, morgongröten! 
 
Igår spelade jag volleyboll och det gick väldigt bra och vi hade väldigt roligt! Men 5 minuter innan vi skulle sluta så sprang jag baklänges och  vrickade såklart foten! Det gjorde superont men efter några minuter var det lite bättre, det var inte så illa som jag först trodde! Men nu gör det faktiskt väldigt ont, men jag ska pallra mig iväg till skolan ändå för jag ska skriva engelska-prov idag. Jag hoppas att jag har tillräckligt med energi för att orka 4,5 timmar och att det går bra! 

Karneval

Kategori: Tyskland13/14

Två dagar efter Karneval och jag vill redan gå igen! Det var nog en av de roligaste dagarna under mitt år här hittils! Dagen började klockan 9 men att jag klädde på mig "Elvis-kläder" flätade håret och sen när för att äta och hjälpa de andra. Flätade också Tomkes och Gesines hår så att det skulle ufnka bra under perukerna vi hade. Klockan kvart i tolv gick jag, Tanita, Marius och Phil över till en tjej som heter Laura och åt lite mer frukost. 
 
Halv 1 träffades vi alla från Hovestadt (Som var med Karneval-vagnen) i Lipporg och vi styällde up oss med alla andra vagnar för att göra oss reda för paraden. Strax efter klockan 2 började själva paraden och det var så sjuukt roligt! Vi gick i en parad, hade hög musik från våran vagn och gav godis till alla! Vissa var helt sjuka i huvet när det gällde att få godis, men det var ändå väldigt roligt. sen vid halv 5 eller så var det slut, alla små barn for hem och vi större barn (och föräldrar) stanna kvar för att festa! Det var i ett stort tält en stor fest där alla dansade massor, pratade, skrattade och drack. Jag träffade så mycket nya roliga människor och jag ville aldrig hem! Men, det var trots allt en söndag så klockan 12 fick jag och Phil skjutts av hans kompis. 
 
Dan efter var jag tvungen att gå till skolan, men det var faktiskt helt okej och jag var inte såå trött. Det skulle vara så kul om jag kunde komma tillbaka till nästa Karneval! Jag trodde inte att det skulle bli så roligt faktiskt, men jag gillade att klä ut mig och kasta godis till alla. Det var helt enkelt en underbar dag!